Laptop frustratie

Ik ben het zat

“Het is elke keer hetzelfde liedje. Ik ben het echt zat. Ik heb hier geen zin meer in. Misschien is het handig als iemand anders mijn documenten voor mij uitwerkt, iemand die het beter kan en waar Word niet steeds vastloopt. Dan zit ik niet zo te stressen om de boodschappen en de kids”.

Word loopt vast

word loopt vast

Ik baalde vroeger ook altijd als mijn Word vastliep. Ik raakte gefrustreerd. Ik kon alles weer opnieuw intikken want je bent het allemaal kwijt.

Ik leerde dat het handig is om je document tussentijds op te slaan zodat je in ieder geval je document niet vanaf het begin opnieuw hoeft te maken. Stel automatisch opslaan in. Je kan bijvoorbeeld een uur inplannen om aan je document te werken. Wanneer die tijd dan voorbij is, jammer dan. Je hebt andere dingen te doen! Plan daarna gelijk een nieuw moment in om verder te werken aan je document (tenzij je natuurlijk een deadline hebt, dan neem je contact met mij op)

Canva

Canva is een gaaf programma waarmee je een design voor bijvoorbeeld je website of Social Media kan maken, maar ook bijvoorbeeld voor je e-book, je documenten, een infographic, etc. Canva heeft heel veel templates die je kan gebruiken om het jezelf makkelijk te maken.

Ik werk bijna dagelijks in Canva dus wanneer je vragen hebt schroom niet om contact met me op te nemen 😁

Stress

Hoe zou je leven eruitzien als je geen stress meer hebt door dit soort praktische dingen? Dat dit soort werkzaamheden voor je wordt gedaan en je alleen maar hoeft bezig te houden waar je eigenlijk voor gekozen hebt: “ondernemen”. Ik denk dat je leven er dan een stuk aangenamer uit ziet en je laptop blijft nog heel ook 👍

De oplossing

oplosing

Wil je niet meer gefrustreerd raken door Word die vastloopt? Wil je een document die af komt wanneer jij dat wilt? Een document die er verzorgd, overzichtelijk en aantrekkelijk uit ziet voor de lezer. Een document met een mooie voorpagina zonder taalfouten en zonder stress ?

Neem vrijblijvend contact met me op

Er zijn hier geen kosten aan verbonden. Je neemt dus geen risico. Het enige risico is dat je besluit dat ik jouw documenten voor je ga uitwerken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *