Over de Virtual Wizard

Heb jij jezelf wel eens 1 van onderstaande vragen gesteld? Ja?

Dan ben je bij de Virtual Wizard op het juiste adres ! ­čÖé

  • ┬áAls ik een design maak voor mijn lancering vind ik het helemaal nix. Hoe kan ik dit oplossen?
  • Ik krijg te veel e-mails. Hoe hou ik het allemaal onder controle?
  • Mijn afspraken/agenda loopt in de soep. Hoe kan ik dit oplossen?
  • Mijn e-book heeft taalfouten, dat kan ik niet zo publiceren. Hoe kan ik dit oplossen?
  • Het is wat chaotisch in mijn community. Hoe hou ik het overzichtelijk?
  • Ik gooi bijna mijn laptop uit het raam! Wie kan mijn helpen?
  • Het duurt altijd heel lang voordat ik dat document of ene mailtje kan vinden wat ik zoek. Hoe kan ik dit oplossen?

Wie is de Virtual Wizard ?

Aisa Gorter, organizer en grafisch vormgever.

Ik heb een liefde voor organiseren en mooie dingen maken achter de laptop.

Ik heb affiniteit met de Nederlandse taal en ik hou er ook van om ondernemers zoals jou te inspireren om je leven mooier te maken, om je te helpen met een mooie design of hoe je je mail en agenda kan beheren.

En mijn achtergrond?

Mijn achtergrond is veelzijdig.

De computer heeft mij vanaf het begin geïnteresseerd en ik heb de opleiding PDI (Praktijk Diploma Informatica) gevolgd.

Bij de overheid was ik 16 jaar werkzaam. Ik begon als ICT-medewerker waar ik samen met een collega de helpdesk heb opgezet.

De hbo-opleiding Management Assistente heb ik afgerond en jaren werkervaring opgedaan. Ik ben doorgegroeid als teamleider van het secretariaat en meegedraaid met diverse projecten.

Tevens heb ik de hbo-opleiding Webredactie en Contentmanagement afgerond. Daar heb ik veel geleerd over content en hoe je Social Media kanalen en een Community beheert.

Voor Stichting Noodhulp Nederland ben ik werkzaam als vrijwilliger. Ik ben daar de Social Media Manager en Websitebeheerder.

Omdat ik leergierig ben, leer ik mezelf regelmatig dingen aan, zoals: hoe maak + beheer je een website, designs maken, email marketing, etc.

Testimonials

Lucia Amaya, oprichtster Stichting Noodhulp Nederland

Al enige jaren werken wij met zeer grote tevredenheid samen met Aisa.
Aisa is een perfectionist en tegelijk gevoelig voor de behoefte van de opdrachtgever. Ze heeft oog voor detail en is creatief in oplossingen bedenken.
Een probleem bestaat niet in haar vocabulaire, een uitdaging wel.
Geduldig puzzelt ze aan een project en laat zich niet gek maken door de steeds veranderende wensen van de mensen met wie ze samenwerk. Sterker nog ze helpt mensen om hun focus te houden. Kortom een gezellige, creatieve harde werker, communicatief vaardig en waardige werknemer.

Joost Jansen, manager bij de Gemeente Amsterdam

Aisa heb ik leren kennen als management assistente in de tijd dat er een grote reorganisatie aanstaande was bij de Dienst Milieu & Bouwtoezicht (DMB), Gemeente Amsterdam. In onze samenwerking was het van groot belang dat medewerkers de juiste begeleiding kregen aangeboden in de vorm van training en coaching. Aisa heb ik ervaren als betrokken, scherp en kundig. Het benoemen van daadwerkelijke knelpunten aangaande het begeleidingsproces van DMB mensen, waren zeer waardevol. Bij drukte en verandering is Aisa een goede match als assistente.
Daarnaast is Aisa een prettig mens om mee samen te werken en mee te sparren. Zij vindt zelfreflectie van belang om zodoende zaken in het vervolg nog beter aan te kunnen vliegen en zichzelf te versterken in dat proces.
Aisa is een zeer betrokken medewerkster, welke staat voor haar werk en waakt over de kwaliteit van gemaakte afspraken intern en in externe omgeving. Zij is een professional en als persoon uit het goede hout gesneden.

Ben je benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met me op